Vrijwillegersdienst

Vrijwillegersdienst Sophies Kunstprojecten

Van oudsher is één van de hoofddoelstellingen van Stichting Sophia om sterke netwerken van huurders te creëren in de panden. Wij zijn er van overtuigd dat goed functionerende creatieve netwerken de gebruikers in net zo’n grote mate dienen als het hebben van een werkruimte.

Elke huurder wordt gevraagd een bijdrage te leveren in de vorm van 12 uur vrijwilligers werkzaamheden per jaar. Voorbeelden van vrijwilligersklussen zijn  bijvoorbeeld ruimtes helpen opknappen, schilderen, sjouwen, tuinonderhoud of iets in het verlengde van je kennis en kunde inzetbaar voor activiteiten van Sophies. Als iedereen dat zou doen vertegenwoordigt dit meer dan 3600 manuren! Daarmee kunnen we onze kosten drukken en blijven de kosten voor jou als huurder ook lager.

De vrijwilligersdiensten worden gecoördineerd door medewerkers van Stichting Sophia. Zij doen zelf ook mee aan de vrijwilligersprojecten, en gaan op die manier relaties aan met huurders of versterken bestaande relaties.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).