Slecht ter been?

In de (her)ontwikkelingen van onze panden houden we zoveel mogelijk rekening met toegankelijkheid voor mensen die slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken, maar ook mensen met visuele en/of auditieve beperkingen. Helaas zijn niet alle huidige panden van Sophies Kunstprojecten even goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel van onze oudere panden hebben geen lift, smalle deuren en gangen, drempels en/of kleine toiletten.

Op onze website geven we met behulp van de onderstaande kleurcode aan of een werkruimte al dan niet geschikt is voor mensen met lichamelijke beperkingen. We richten ons daarbij voornamelijk op toegankelijkheid voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Heb je een andere beperking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons verhuurteam denkt graag mee wat in jouw situatie mogelijk is.

Deze werkruimte is veelal gelegen op de begane grond, of is via een lift te bereiken. Er is tenminste één toilet dat ruim genoeg is voor een rolstoel in het pand aanwezig. Parkeren in de buurt is mogelijk. Er zijn mogelijk wel drempels in of rondom het pand en sommige deuren kunnen smal zijn. (Ligt de werkruimte op een verdieping dan zijn de nooduitgangen niet ingericht voor mensen die slecht ter been zijn. Er is wel een Bedrijfshulpverleningsorganisatie die in veel gevallen, maar niet altijd, kan helpen in geval van nood.)
beperkt toegankelijk Deze werkruimte is beperkt toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn bijvoorbeeld drempels, geen parkeermogelijkheid direct in de buurt en/of weinig verdere voorzieningen (zoals bijvoorbeeld een invalidentoilet). Neem contact op met het verhuurteam om te bekijken of deze werkruimte geschikt voor je is.
Deze werkruimte is slecht toegankelijk voor de meeste mensen met een lichamelijke beperking. Hij is bijvoorbeeld gelegen op een verdieping in een pand waarin geen lift aanwezig is, of er zijn diverse andere obstakels die eenvoudige toegang verhinderen. Daarnaast zijn er ook geen aanvullende voorzieningen (zoals bijvoorbeeld een invalidentoilet). Neem contact op met het verhuurteam voor meer informatie.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).