Over Sophies Kunstprojecten

Sophies Kunstprojecten is een Utrechts kunstenaarsinitiatief dat zich inzet voor ruimte en gelegenheid voor kunst. We willen bijdragen aan een bloeiende creatieve sector. Dat doen we door het ontwikkelen van betaalbare werkruimte voor kunstenaars en creatieve ondernemers en door het faciliteren van ontmoetingsplaatsen voor interactie en netwerkvorming. Missie | Geschiedenis | Stichting Sophia

Ruimte

Sophies Kunstprojecten beheert en ontwikkelt ateliers, kantoren, repetitie-, cursus-, presentatie- en expositieruimtes voor kunstenaars, kunstinstellingen en creatieve ondernemers. Op dit moment zijn dat bijna 275 ruimtes, waarvan ongeveer 50 tijdelijk.

Gelegenheid

We creëren mogelijkheden voor kunstenaars om elkaar te kunnen ontmoeten, samen te werken, werk te tonen aan het publiek en inkomsten te verwerven met – of in het verlengde van – hun beroep. Dit doen we door het organiseren en faciliteren van kunstprojecten.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).