Over Sophies Kunstprojecten

Sophies Kunstprojecten was een Utrechts kunstenaarsinitiatief dat zich inzette voor ruimte en gelegenheid voor kunst. Per 1 januari 2019 zijn we gefuseerd met SWK030. We werken gedurende januari 2019 aan een nieuwe website. Missie | Geschiedenis | Stichting Sophia

Ruimte

Sophies Kunstprojecten beheert en ontwikkelt ateliers, kantoren, repetitie-, cursus-, presentatie- en expositieruimtes voor kunstenaars, kunstinstellingen en creatieve ondernemers. Op dit moment zijn dat bijna 275 ruimtes, waarvan ongeveer 50 tijdelijk.

Gelegenheid

We creëren mogelijkheden voor kunstenaars om elkaar te kunnen ontmoeten, samen te werken, werk te tonen aan het publiek en inkomsten te verwerven met – of in het verlengde van – hun beroep. Dit doen we door het organiseren en faciliteren van kunstprojecten.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).