48116
48006

Concordia

In dit voormalige NS-pand zijn na een ingrijpende verbouwing in 2005 drieënzestig werkruimtes gerealiseerd. Een groot deel van deze ruimtes wordt gebruikt door kunstenaars, maar er zijn ook (kunstgerelateerde) bedrijven en organisaties gehuisvest in de representatieve kantoorruimtes aan de straatzijde. In het midden van het pand ligt een binnentuin. Naast de nieuwe foyer is er ook een buitentuin met een terras.

In het pand heerst een creatief klimaat waarbij samenwerkingsverbanden tussen de verschillende bedrijven kunnen ontstaan. Dat kan zijn tussen collega’s in hetzelfde vakgebied, maar ook samenwerking tussen verschillende disciplines vindt plaats. Valt iets net buiten de eigen expertise, dan is er vaak een collega te vinden die daar zijn/haar specialiteit van heeft gemaakt. Het is voor veel huurders een fijne en inspirerende plek om te werken.

Concordia is in beheer tot en met 2024. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het pand.

De huurders hebben samen een website: concordiastraat68

> Zie hier voor beschikbare ruimtes in dit pand

Huurders Uitgelicht

Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).