Internet

Momenteel bieden we aan de huurders in Concordia, de Gruttersdijk en Hooghiemstraplein de mogelijkheid snel en betaalbaar internet af te nemen via Sophies. De komende periode zullen we ook internet aan gaan bieden in diverse andere panden.

Download hier de gebruiksvoorwaarden voor Sophies Internet

Concordia

Op Concordia bieden we twee abonnementen:

  • Een basisabonnement voor internet via het gezamenlijke wifinetwerk voor 3 (of meer apparaten)
  • een plusabonnement met een eigen bekabelde aansluiting

Voor meer informatie over de internetabonnementen op Concordia, download deze folder.

Wil je deelnemen aan een van de internetabonnementen op Concordia, stuur dan een email naar verhuur@sophieskunstprojecten.nl met je naam, gewenste abonnement en (in het geval van het basisabonnement) of je méér dan de standaard 3 licenties wilt gebruiken.

Gruttersdijk

In ons pand aan de Gruttersdijk bieden we twee abonnementen:

  • Een basisabonnement voor internet via het gezamenlijke wifinetwerk voor 3 (of meer apparaten)
  • een plusabonnement met een eigen bekabelde aansluiting

Voor meer informatie over de internetabonnementen op de Gruttersdijk, download deze folder.

Wil je deelnemen aan een van de internetabonnementen op de Gruttersdijk, stuur dan een email naar verhuur@sophieskunstprojecten.nl met je naam, gewenste abonnement en (in het geval van het basisabonnement) of je méér dan de standaard 3 licenties wilt gebruiken.

Hooghiemstraplein

In ons pand aan het Hooghiemstraplein bieden we alle huurders de mogelijkheid om een bekabelde internetaansluiting via Sophies te regelen. Neem voor meer informatie contact op via info@sophieskunstprojecten.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).